Fusieclub E.M.M. ’21

Sportpad United staat voor de samenwerking van alle sportverenigingen die langs of bij het Sportpad gevestigd zijn, het doel van deze samenwerking is om met elkaar onze belangen te bewaken en vooral onze eigen identiteit te waarborgen.

 

Fusieclub E.M.M. ’21 is een van die clubs

E.M.M. ’21 is allereerst een voetbalvereniging, maar zij biedt ook ruimte voor andere sporten. Het bestuur houdt rekening met deze activiteiten bij het bepalen van het beleid. Dit om juist bij te kunnen dragen aan het gevoel van saamhorigheid en verbondenheid binnen de vereniging, maar ook binnen de dorpskernen van Kaag en Braassem.

E.M.M. ’21 draagt actief bij aan de samenleving. De vereniging biedt zowel leden als niet-leden de kans om zich verder te ontwikkelen. Tevens levert E.M.M. ’21 een bijdrage aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. De vereniging werkt daarbij intensief samen met de gemeente en met maatschappelijke instellingen.

E.M.M. ’21 wil graag samenwerken met andere (sport)verenigingen om zaken efficiënter te organiseren en/of kosten te besparen.

Één gezamenlijk plan

Met alle partijen zetten we ons in voor de vernieuwing van het Sportpad. Het Sportpad als kloppend hart van de samenleving, waar leren, bewegen én ontmoeten samenkomen!

[/db_pb_slide]

Voor iedereen

Het Sportpad biedt ruimte voor sport, onderwijs, kinderopvang, cultuur en zorg, voor alle inwoners van 0-100 jaar.

[/db_pb_slide]
[/db_pb_fullwidth_slider]

Contact

 

Postbus 1
2371 AA Roelofarendsveen

Telefoon: 071 331 23 45
E-mail: info@sportpad-in-beweging.nl