E.M.M. ’21, TV Alkemade en HC Alkemade slaan de handen ineen om een prachtig sportpark en clubgebouw te realiseren. Een sportpark voor de toekomst, waar generaties samenkomen om te bewegen en elkaar te ontmoeten. Om die droom waar te maken, is er geld nodig. Daarom organiseren de verenigingen tal van mooie evenementen. Het eerste is nu van start: een grote loterij met een gigantische hoofdprijs – een auto ter waarde van 16.465 euro.

Prijzen

De prijzen van de grote loterij liegen er niet om. Een greep uit wat er te winnen is:

  • Splinternieuwe auto t.w.v. 16.465 euro, gesponsord door Autobedrijf Mooren, Vakgarage Straathof, Auto Verdel en Hilterman Autolease
  • Elektrische dames- of herenfiets t.w.v. 2.399 euro, gesponsord door de Veense Fietsshop
  • iPad t.w.v. 449 euro, gesponsord door Verdel ICT
  • Talloze andere prachtige prijzen

Loten kopen

Loten kosten 10 euro per stuk en zijn te koop bij de leden van de drie verenigingen. Het team dat de meeste loten verkoopt wint een mooie prijs; zij zullen uw steun dus zeker waarderen! Maar ook online kunt u loten bemachtigen, via de QR-code op de posters in de kantine of het clubgebouw. Door het kopen van loten maakt u natuurlijk kans op de prijzen én draagt u een belangrijke steen bij aan het bruisende sporthart van Kaag en Braassem. Veel succes!