Sonja Bakker – Kindkracht 0/12

Sinds de start van dit omvangrijke project ben ik betrokken. Voordat Sportpad in beeld kwam, zijn we al met onderwijs en opvang een project gestart om tot intensievere samenwerking te komen. Een mooi project waarbij er veel kansen liggen en nu ook al stappen worden gemaakt. Heel goed want de kinderen die wij vanuit onderwijs en opvang zien zijn voor een groot deel hetzelfde. Dus als we daarin veel kunnen afstemmen rondom de kinderen (doorgaande leerlijn 0-12) en gezamenlijk kunnen organiseren (zoals thema’s etc) brengt dit veel goeds mee voor onze kinderen.

 

 

Onze kinderen zijn de toekomst en we proberen hen allemaal hun verdere pad te laten lopen met een zo’n goed mogelijk gevulde rugzak aan ervaringen, kennis en kunde. Dus dat brein van onze kinderen heeft wel wat ontwikkeling nodig. Belangrijk is wel: ieder op zijn eigen manier, eigen niveau en met een eigen talentontwikkeling. Maar voor iedereen is daarbij bewegen heel belangrijk! Google maar eens op bewegen en hersenen.

 

Hoe fijn is het dan ook dat het kindcentrum een plek krijgt op het Sportpad waarbij er zoveel mogelijkheden tot bewegen zo dichtbij en toegankelijk worden. Alle ingrediënten zijn aanwezig om een kloppend hart van de samenleving te worden en daar draag ik ook graag mijn steentje aan bij.

Meld je aan voor ‘Het nieuwtje’

Één gezamenlijk plan

Met alle partijen zetten we ons in voor de vernieuwing van het Sportpad. Het Sportpad als kloppend hart van de samenleving, waar leren, bewegen én ontmoeten samenkomen!

[/db_pb_slide]

Voor iedereen

Het Sportpad biedt ruimte voor sport, onderwijs, kinderopvang, cultuur en zorg, voor alle inwoners van 0-100 jaar.

[/db_pb_slide]
[/db_pb_fullwidth_slider]

Contact

 

Postbus 1
2371 AA Roelofarendsveen

Telefoon: 071 331 23 45
E-mail: info@sportpad-in-beweging.nl