SplotsZ – ontwikkelen op het gebied van cultuur

Pop- en cultuurpodium SplotsZ

Met hart, hoofd en handen creëren wij samen één leefwereld voor jong en oud, dat is een visie waar wij als SplotsZ volledig achter staan. De jeugd heeft de toekomst en dat hebben we te danken aan de vorige en huidige generatie. Bij SplotsZ willen we de jeugd graag helpen ontwikkelen op het gebied van cultuur.

SplotsZ is een plek waar jong én oud elkaar kunnen ontmoeten, bijvoorbeeld tijdens het jaarlijkse festival De Veen Gaat Vreemd die plaats vindt op het evenementen terrein. Een halfjaar voor het festival worden er bands gevormd met ervaren, maar ook nieuwe muzikanten uit de gemeente Kaag en Braassem. Wat is er als muzikant gaver dan na een halfjaar hard repeteren, op te mogen treden voor een groot publiek?

Niet alleen tijdens het festival wordt er aandacht besteed aan ontwikkeling van de jeugd, wekelijks zijn de vrijwilligers van SplotsZ hard bezig om te zorgen dat er een leuke cabaretvoorstelling, goede band of dj optreedt op het podium van SplotsZ zelf. Dit gebeurt vaak in samenwerking met andere verenigingen of jongeren uit de gemeente.

 

Één gezamenlijk plan

Met alle partijen zetten we ons in voor de vernieuwing van het Sportpad. Het Sportpad als kloppend hart van de samenleving, waar leren, bewegen én ontmoeten samenkomen!

[/db_pb_slide]

Voor iedereen

Het Sportpad biedt ruimte voor sport, onderwijs, kinderopvang, cultuur en zorg, voor alle inwoners van 0-100 jaar.

[/db_pb_slide]
[/db_pb_fullwidth_slider]

Contact

 

Postbus 1
2371 AA Roelofarendsveen

Telefoon: 071 331 23 45
E-mail: info@sportpad-in-beweging.nl